DEPO Personeelsadvies

Uw personeelsadviseur, Q4 profile coach en re-integratiecoach

Bij DEPO krijgt u snel resultaat. Want wie met een frisse blik en veel ervaring naar uw organisatie kijkt, denkt anders en ziet andere oplossingen. De professionals van DEPO Personeelsadvies laten u ook anders denken en daardoor anders doen. Een duurzaam resultaat bereiken door te focussen op samenwerking en verbinding. Niet via een snelle workshop maar met actieve en persoonlijke begeleiding. Zodat de eerste resultaten niet alleen snel maar ook voor lange tijd merkbaar zijn.

 

Snel doorpakken en aan de slag, DEPO gaat voor uw resultaat!

Sjoerd Deibert is de oprichter en eigenaar van DEPO Personeelsadvies. Een gedreven, creatieve, scherpe professional die snel nieuwe mogelijkheden ziet. Samen met andere professionals zijn wij er voor u als een externe adviseur. Met afstand zodat we snel het overzicht hebben maar betrokken en gedreven om uw resultaat te bereiken. Wat dat resultaat is? Dat bepaalt u. Adviserend en uitvoerend helpen wij u daarbij. Snel doorpakken als het moet en gewoon uitvoeren als het kan. U vraagt ons tenslotte niet zomaar om hulp.

 

Wij helpen u en uw personeel weer verder, dagelijks

DEPO Personeelsadvies is er voor bedrijven, instellingen en organisaties die worstelen met het personeelsbeleid of personele zaken. Zoals complexe wet- en regelgeving, personeel dat niet optimaal functioneert of doelen die niet worden bereikt. Wij houden ons daar dagelijks mee bezig en kennen de laatste ontwikkelingen, durven besluiten te nemen en mensen aan te spreken. Maar we weten ook hoe we mensen weer in hun kracht krijgen zodat ze optimaal presteren. Dat is wat we doen bij DEPO. Dat doen we heel graag en heel goed. Wij helpen u en uw personeel weer verder.

 

U wilt kennismaken? Graag!

Wilt u weten wat DEPO al eerder voor anderen heeft gedaan? Of wie Sjoerd Deibert is?
Neem dan contact met DEPO Personeelsadvies te Uithoorn op om eens kennis te maken.

TOP