DEPO Personeelsadvies

Sjoerd Deibert, uw personeelsadviseur, Q4 profile coach en RPO recruiter

Ik help organisaties om verder te komen. Met een frisse blik, jarenlange ervaring en gefocust op verbinding leer ik ondernemers en werknemers anders te doen door anders te denken. Niet door even snel een workshop te geven maar door een actieve en persoonlijke begeleiding aan te bieden die past bij de organisatie en de problemen die er spelen. Ik ben Sjoerd Deibert van DEPO Personeelsadvies, uw personeelsadviseur, Q4 profile coach en RPO recruiter.

 

Mensen verbinden en onbenut potentieel gebruiken

Als mens ben ik gedreven, creatief, scherp en zie snel de mogelijkheden. Ik houd ervan om met mensen te werken en ze anders naar de dingen te laten kijken. Want wie anders gaat kijken, gaat andere mogelijkheden zien en dus ook anders acteren. Of ik nu met groepen werk of op individuele basis, ik ga altijd uit van de kansen en de gewenste situatie. Ik zoek de samenwerking op tussen groepen en individuen om ze zo te helpen onbenut potentieel te gebruiken.

 

Snel doorpakken en aan de slag, ik ga voor uw resultaat!

Juist doordat ik word ingehuurd, heb ik snel het overzicht. Als externe sta ik erbuiten waardoor ik anders naar de zaken kijken. Toch ben ik niet minder gedreven om resultaat te boeken. Wat dat resultaat is? Dat bepaalt u. En ik help u dat te bereiken. Niet met alleen advies maar ook door het voor u te regelen. Snel doorpakken als het moet en gewoon uitvoeren als het kan. U vraagt mij tenslotte niet zomaar om hulp. Ik ga voor u aan de slag!

 

U wilt kennismaken? Graag!

Vraagt u zich af wat ik al eerder voor anderen heb gedaan? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. Wilt u liever persoonlijk kennismaken?
Neem dan contact met DEPO Personeelsadvies te Uithoorn op voor een kop koffie en een eerste indruk. Ik ben benieuwd naar uw verhaal!

TOP