Arbodienst

Verlaag het ziekteverzuim in uw organisatie

De unieke aanpak van DEPO verlaagt uw ziekteverzuim. U voert met onze hulp een gezond arbo- en verzuimbeleid in gericht op het verminderen van het ziekteverzuim en het verbeteren van de werkomstandigheden. En dankzij onze actuele kennis van de complexe Arbowet, de Wet Verbetering Poortwachter en de bijbehorende regelgeving voldoet u ook aan uw wettelijke verplichtingen.

 

Analyse van het ziekteverzuim

Weet u waarom mensen zich ziek melden? En melden dezelfde mensen zich steeds vaker ziek, of altijd op dezelfde dag? Laat DEPO het ziekteverzuim binnen uw organisatie analyseren. Wij kijken naar zowel de werknemer als de werkgever en na een grondige analyse pakken we samen met u het probleem aan.

 

In actie vanaf de eerste ziekmelding

Directe actie op de eerste dag van ziekmelding voorkomt onnodig lang ziekteverzuim. Besteed uw arbodienst uit aan DEPO Personeelsadvies en wij pakken het voor u op. Met verschillende effectieve methodes maken we het ziekteverzuim in uw organisatie beheersbaar. Heeft u een hoog verzuim? Dan profiteert u van onze doelgerichte aanpak. En bij een laag verzuim betaalt u alleen wat u van ons nodig heeft.

 

Uw voordelen bij de arbodienst van DEPO:

  • Verlaging van het ziekteverzuim
  • Unieke en doelgerichte aanpak in ziekteverzuim
  • Effectieve analyse van het ziekteverzuim
  • Inzicht in verbeterpunten werkomstandigheden
  • Lage kosten voor uw ziekteverzuimbeleid
  • UWV-ervaring bij conflictsituaties

 

DEPO Personeelsadvies; voor een lager ziekteverzuim

Verlaag ook het ziekteverzuim in uw organisatie. Neem contact met DEPO Personeelsadvies te Uithoorn op voor meer informatie over ziekteverzuim en arborichtlijnen.

TOP