Reorganisatie

Personeel ontslaan? Wij regelen het voor u

Personeel ontslaan is vervelend voor u als ondernemer en voor de medewerkers. Met DEPO doet u dat niet alleen. Wij zijn er voor u vanaf de voorbereiding, tijdens de gesprekken en met de afhandeling. Adviserend en ondersteunend zodat de reorganisatie zorgvuldig, correct en zo snel als mogelijk wordt uitgevoerd.
 

Voorbereiding reorganisatie

Moet u ingrijpende besluiten nemen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Laat DEPO dat voor u doen. Van een draaiboek voor de reorganisatie, het voorbereiden van de ontslagaanvragen, het verzorgen van de aanvragen bij het UWV tot het inschakelen van eventuele juridische ondersteuning.
 

Personeel ontslaan

Alles wat u tijdens de reorganisatie moet doen als u personeel ontslaat, nemen wij van u over. De exitgesprekken, eventuele outplacementtrajecten en de begeleiding bij het ontbinden van de contracten of het regelen van vaststellingsovereenkomsten.
 

Vragen over arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomst en meer…

Uw personeel, het management en de afdeling personeelszaken hebben veel vragen bij een reorganisatie. DEPO heeft de antwoorden. Van arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten, het ontbinden daarvan en nog veel meer. Ervaren in reorganisaties helpen wij uw organisatie weer verder.
 

Weet u wat een reorganisatie u oplevert?

Laat een reorganisatie u niet meer kosten dan nodig. Bij al uw vragen over een reorganisatie of om het uit te laten voeren, kunt u contact met DEPO Personeelsadvies te Uithoorn opnemen. Wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen en vooral, wat u dat oplevert.

TOP