Gerichte hulp bij het vinden van een nieuwe baan

Helaas, je bent ontslagen en nu ben je op zoek naar een nieuwe baan! Of het is tijd voor een volgende carrièrestap! Ik help je graag aan een nieuwe baan, die bij je past en die je weer energie geeft. Nee, geen loze beloftes. Door jou persoonlijk te coachen, vinden we samen die droombaan.

De coaching / training behandelt alle onderwerpen van het solliciteren en geeft je inspiratie. Zo kom je er achter waar jij je banen kan vinden, leer je overtuigende brieven te schrijven en maken we een krachtig cv.

Daarnaast maak ik een gedragsprofiel van jou. Hieruit komt wie je bent en waarom je dingen doet. De uitslag van deze analyse verwerken wij in je cv, waardoor dit veel onderscheidend wordt.

Werkgevers krijgen zo een veel duidelijker beeld van jou en jij kunt ze beter overtuigen van het feit dat jij degene bent die zij zoeken!

Sollicitatietraining

Gedragsprofiel
Dit is de basis van het plan van aanpak en laat zien wat jouw sterkste eigenschappen zijn.

Tip & Tricks
Ik leer je hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en hoe we je cv krachtiger kunnen maken. Dit in combinatie met de uitslag van jouw gedragsprofiel.

Arbeidsmarkt
Leer waar jij de vacatures vind, die echt passen bij je en hoe social media werkt.

Sollicitatiegesprek
Leer hoe een sollicitatiegesprek werkt en hoe jij de ander kan overtuigen, dat jij degene bent waar men naar op zoek is. 
Natuurlijk oefenen we gesprek in diverse situaties.

Sollicitatietraining organiseren we niet alleen één op één, maar ook in groepsverband. Een intakegesprek bieden wij gratis aan!

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan, neem dan vrijblijvend contact met ons op?

TOP